(FOTO) Grav accident, soldat cu decesul unei tinere de 19 ani, la Fălești

O tânără a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a răsturnat. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în localitatea Mărăndeni, din raionul Fălești, susuțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 2 noiembrie 2023, 21:43   6424
Accident

Potrivit surselor în accident a fost implicat un automobil de marca Geely, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 19 ani, originară din municipiul Bălți.

Din motive încă necunoscute de anchetă, aceasta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

În urma accidentului, mașina a fost grav avariată, iar tânăra șoferiță din nefericire a murit pe loc.

Grav accident, soldat cu decesul unei tinere de 19 ani, la Fălești


Sursele noastre susțin că aceasta avea centura cuplată, iar airbagurile nu au funcționat și ar fi rămas intacte.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragbedia.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.