Tragedie în Armata Națională. Un militar s-a împușcat mortal în timpul executării serviciului la post

Un militar prin contract al Armatei Naționale, care executa serviciul în cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, s-a rănit mortal astăzi, 12 septembrie curent, în rezultatul unei împuşcături cu arma din dotare, în timpul executării serviciului la post.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 22:48   1516
army

Potrivit informaţiei oferite de Centrul operaţional de comandă, incidentul a avut loc la 17:50. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul soldatului. Totodată, o echipă de criminaliști ai poliției, investighează cazul.

Militarul prin contract executa serviciul în Armata Națională din anul 2023.

Ministerul Apărării exprimă sincere condoleanţe familiei soldatului decedat și va oferi tot sprijinul necesar elucidării acestui caz regretabil.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.