Mascații SIS au dat buzna în Parlament. Ar fi vizat Ion Creangă

Mascați de la SIS, împreună cu PCCOCS, au descins în clădirea Legislativului, cu câteva ore înainte de ultima ședință din sesiune.Acțiunile se efectuează într-o cauză penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS”.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 31 iulie 2024, 12:03   2580
SIS

În spațiul public se vehiculează că perchizițiile ar fi în biroul lui Ion Creangă, șeful direcției Juridice a Parlamentului, scrie realitatea.md.

Bărbat din R.Moldova, prins la volanul unui Lexus căutat prin Interpol, la PTF Stînca

Polițiștii români de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit și reținut un autoturism de lux, care figura în baza de date INTERPOL ca fiind furat din Marea Britanie. În data de 7 septembrie, în jurul orei 19:00, la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat un bărbat de 45 de ani, cu cetățenie română și moldovenească, conducând un autoturism înmatriculat în Marea Britanie.

(VIDEO) „Afaceriști” cu droguri pe Telegram, luați pe sus de mascați, la Sîngerei

Polițiștii din Sîngerei, în comun cu procurorii din Sîngerei și cu suportul mascaților din BPDS ,,Fulger” a IGP au deconspirat activitatea infracțională a unui grup de bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 50 de ani, originari din aceeași localitate, suspectați de circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare prin intermediul aplicațiilor online.