Doi frați au murit, după ce au încurcat alcoolul cu erbicidele, la Telenești

Două persoane, frate și soră, au murit, după ce s-au intoxicat cu erbicide. Tragedia a avut loc acum trei zile, în localitatea Sărătenii Vechi, din raionul Telenești.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 12 mai 2023, 11:04   538
Ambulanță

Este vorba despre o femeie de 60 de ani și fratele său de 53 de ani. Cei doi ar fi încurcat alcoolul cu erbicidele, iar după ce au băut s-au intoxicat și au fost transportați la spital în stare gravă.

Medicii au încercat să le salveze viaa, dar din nefericire aceștia au murit pe patul de spital în aceeași zi, la scurt timp după ce au fost internați în Secția de Reanimare a Spitalului Raional Telenești.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.