Focuri de armă la Sarkis, în urma unui conflict între mai multe persoane, printre care un polițist de la IP Botanica

Un polițist riscă să rămână șomer, după ce ar fi tras mai multe focuri de armă, în urma unui conflict dintre două grupuri de persoane. Incidentul a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 05:00, în preajma localului „La Sarkis”, din sectorul Buiucani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 16 februarie 2024, 10:56   3300
poliție

Potrivit surselor, este vorba despre un angajat al Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun.Chișinău, în vârstă de 22 de ani.

Acesta ar fi petrecut noaptea cu alți doi tineri, de 27 și 29 de ani, după care s-ar fi luat la ceartă cu alt grup de petrecăreți.

Aceștia ar fi decis să iasă afară din local ca să-și regleze conturile, iar polițistul ar fi efectuat mai multe focuri de armă dintr-un pistol de model „Walther” pe care l-ar deține legal.

LA fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj de poliție, iar toate persoanele au fost escortate la IP Buiucani pentru a fi audiate.

Totodată, sursele noastre mai menționează că pe numele polițistului a fost inițiată o anchetă de serviciu, iar până la finalizarea acesteia dânsul a fost suspendat din funcție.