Cetățean al R.Moldova, șofer de TIR, decedat într-un accident în SUA

Un moldovean, șofer de camion, a murit într-un accident în Statele Unite ale Americii. Apropiații bărbatului au lansat o campanie de colectare de bani. Ultimii sunt necesari pentru a acoperi inclusiv costurile înmormântării moldoveanului. Iurie Chetrușca are 4 copii.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 6 septembrie 2024, 09:04   1792
Trukist

Fox8.com a scris pe 5 septembrie că un cetățean al Republicii Moldova Iurie Chetrușca, în vârstă de 43 de ani, a murit într-un accident rutier în Statele Unite ale Americii. Impactul mortal a avut loc pe 4 septembrie. Moldoveanul se afla la volanul unui camion. Investigația preliminară a arătat că o semiremorcă a fost lovită din spate de o mașină Freightliner din 2020, care a ajuns ulterior într-un tractor-remorcă de model Volvo 2023 condus de moldovean. Urmare a impactului a început să ardă remorca mașinii Freightliner, dar și cabina și remorca camionului condus de moldovean. 

Între timp a fost lansată o campanie de colectare de bani. Platforma gofundme menționează că moldoveanul are 4 copii. Se precizează că banii colectați vor merge „direct pentru a sprijini familia sa, acoperind costurile înmormântării și ajutând la cheltuielile de trai ale copiilor săi pe măsură ce se adaptează la viața fără tatăl lor”.

Explozia de la depozitul de rachete din Rusia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

O explozie de proporții uriașe s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la un depozit de rachete de pe teritoriul Rusiei, în regiunea Tver, la circa 500 de kilometri de granița cu Ucraina, relatează canale media ucrainene, dar și rusești. Explozia, care ar fi fost declanșată de un atac coordonat cu drone ucrainene, a fost înregistrată de seismografe ca un cutremur de magnitudine 2,8, iar sateliții NASA care monitorizează incendiile de pe Terra au detectat radiații de căldură