Descoperire macabră, la Rîșcani. Cadavrul unei femei zăcea într-o fântână

O femeie a fost găsită zăcând fără suflare într-o fântână. Descoperirea macabră a avut loc vineri, 11 octombrie, în localitatea Reteni-Vasileuți, din raionul Rîșcani.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 16 octombrie 2024, 09:54   163
Crimă

Potrivit surselor PulsMedia.MD victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 45 de ani. Pentru extragere cadavrului din fântână a fost nevoie de intervenția angajaților Unității de Salvatori și Pompieri Rîșcani.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acesta fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expus expertizelor de laborator ca să fie stabilite cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

Totodată, oamenii legii  au pornit o anchetă pentru stabili cum s-a produs tragedia.

(VIDEO) Preotul din Ilenuța, Fălești, promovează mesaje anti-UE

În ciuda avertismentelor și sancțiunilor anterioare, anumite fețe bisericești afiliate Patriarhiei Moscovei din cadrul Mitropoliei Moldovei continuă să promoveze mesaje anti-UE, care amintesc de propaganda Kremlinului. Un exemplu recent vine din satul Ilenuța, raionul Fălești, unde preotul Ghenadii Țugui de la Biserica cu hramul „Sfântului Dumitru” a îmbinat slujba duminicală cu un discurs plin de minciună, pe 13 octombrie.

horosCOP - 14 octombrie 2024: Leii ar putea descoperi astăzi o idee mare, care la prima vedere pare să fie un caz complicat de rezolvat.

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă întorsături neașteptate în viața fiecărui semn zodiacal. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să facă față provocărilor. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor influența ele deciziile pe care le veți lua? Horoscopul zilnic ar putea să vă ofere indicii prețioase pentru a naviga prin această zi plină de mister.