Caz de corupere activă la PTF Otaci. Ucrainean denunțat de polițiștii de frontieră

Un cetățean ucrainean a încercat să ofere mită unui angajat al Poliției de Frontieră pentru a facilita trecerea frontierei de stat. Incidentul a avut loc la punctul de trecere a frontierei Otaci, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 17 septembrie 2024, 11:18   274
PTF Otaci

În timpul verificării documentelor, polițistul de frontieră a observat o bancnotă ucraineană în pașaportul străinului, pe care acesta i-a oferit-o pentru a obține anumite facilități la trecerea frontierei. Momentul ilegalității a fost surprins de camera de corp a angajatului.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii unei coruperi active.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.