Un bărbat și-a pus capăt zilelor, la locul de muncă, la Cantemir

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-un șopron. Descoperirea macabră a avut loc la data de 8 Mai, în jurul orei 06:47, în localitatea Lingura din raionul Cantemir.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 mai 2023, 14:10   263
Cantemir

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cadavrul căruia a fost găsit spânzurat într-un șopron al brigăzii de tractoare, unde activa acesta.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care face pe oamenii legii să ia în calcul versiunea unui suicid.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut pe acesta să recurgă la acest gest disperat.

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.