Un bărbat și-a pus capăt zilelor, la locul de muncă, la Cantemir

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-un șopron. Descoperirea macabră a avut loc la data de 8 Mai, în jurul orei 06:47, în localitatea Lingura din raionul Cantemir.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 mai 2023, 14:10   211
image

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cadavrul căruia a fost găsit spânzurat într-un șopron al brigăzii de tractoare, unde activa acesta.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care face pe oamenii legii să ia în calcul versiunea unui suicid.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut pe acesta să recurgă la acest gest disperat.

Datorită PNUD și Guvernul SUA, polițiștii vor învăța tacticile defensive în condiții modernizate și sigure

Viitorii și actualii polițiști vor beneficia de condiții mai bune pentru antrenamente tactice și vor fi mai bine pregătiți să reacționeze la situații care pun în pericol ordinea publică. Asta deoarece sala de antrenamente în domeniul tacticilor defensive a Academiei „Ștefan cel Mare" din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost renovată și dotată cu echipamentele necesare.