Un bărbat și-a pus capăt zilelor, la locul de muncă, la Cantemir

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-un șopron. Descoperirea macabră a avut loc la data de 8 Mai, în jurul orei 06:47, în localitatea Lingura din raionul Cantemir.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 mai 2023, 14:10   274
Cantemir

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cadavrul căruia a fost găsit spânzurat într-un șopron al brigăzii de tractoare, unde activa acesta.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care face pe oamenii legii să ia în calcul versiunea unui suicid.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut pe acesta să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.