Un bărbat și-a pus capăt zilelor, la locul de muncă, la Cantemir

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-un șopron. Descoperirea macabră a avut loc la data de 8 Mai, în jurul orei 06:47, în localitatea Lingura din raionul Cantemir.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 mai 2023, 14:10   256
Cantemir

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cadavrul căruia a fost găsit spânzurat într-un șopron al brigăzii de tractoare, unde activa acesta.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care face pe oamenii legii să ia în calcul versiunea unui suicid.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut pe acesta să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 25 aprilie: Racii se confruntă cu amintiri melancolice și încearcă să găsească soluții

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând adevărul ascuns în spatele aparențelor. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile noastre interioare? Horoscopul zilnic ar putea să ne ofere indicii prețioase pentru a descifra misterul acestei zile.