NEWS ALERT

Caz șocant în Chișinău // Copil snopit în bătaie cu pumnii în cap de către tatăl său. Agresorul băut, reținut pentru 72 de ore

UPDATE // Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 august 2024, 12:04   1042
ambulanță

„La IP Ciocana  a parvenit apel 112 precum că un minor a fost agresat fizic de către tată.  În cadrul documentarii polițistii au stabilit că tatăl a venit în stare de ebrietate acasa si a inceput a agresa fizic copilul de 10 ani, aplicândui mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar după acordarea ajutorului de către medici, mama acestuia a refuzat spitalizarea. Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore”, a declarat Stati.

Un copil a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost snopit în bătaie de către tatăl său. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:50, într-un apartament de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, din sectorul Ciocana al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victima este un minor în vârstă de 10 ani. Acesta a fost bătut rău de către propriul său tată, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii în regiunea capului, iar ulterior a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spitalul V Ignatenco.

Copilul ar fi fost diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală închisă, contuzia bilaterală a mandibulei, dar și a țesuturilor moi ale capului pe partea dreaptă.

Sursele noastre menționează că individul se află la evidența poliției ca agresor familiar. Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Ar fi luat mită în bani și produse de patiserie. Trei funcționari ai ANSA din Soroca, cercetați de CNA într-un dosar de corupere pasivă

Trei angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranță a Alimentelor (ANSA) din Soroca sunt cercetați de ofițerii CNA și procurorii Procuraturii mun. Bălți, într-un dosar de corupere pasivă. Aceștia sunt bănuiți de încasarea plăților ilegale de la un agent economic pentru a nu documenta încălcările identificate în procesul de producere și comercializare a produselor alimentare, depistate în urma controalelor desfășurate.

(VIDEO) Doi tineri de 18 și 23 de ani – arestați pentru comiterea unui atac tâlhăresc asupra unor bătrâni din Căușeni

Ofițerii Direcției investigații criminale și Direcției urmărire penală a INI, în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Căușeni și a mascaților BPDS ”Fulger”, sub conducerea procurorilor PCCOCS, anunță reținerea a doi tineri, care la indicația unor deținuți din penitenciar, au pătruns în casa unor bătrâni din localitatea Ursoaia, Căușeni, cu scopul ca să-i agreseze fizic și să-i lipsească de 100.000 lei.