Profesor de muzică cercetat penal, după ce ar fi hărțuit sexual o minoră într-un liceu din Chișinău

Oamenii legii îl documentează penal pe un profesor care ar fi hărțuit sexual o minoră în timpul orelor la un liceu din sectorul Buiucani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 ianuarie 2024, 19:45   1109
IP Buiucani

Potrivit surselor, în luna Noiembrie anul trecut, în timp ce se aflau la ora de muzică, individul ar fi luat-o în brațe pe minora de 13 ani, din clasa a VII-a al unui liceu din sectorul Buiucani, și ar fi început să o sărute pe gât.

Copila ar fi încercat să fugă din brațele acestuia, însă individul nu i-ar fi permis.

Recent despre acest caz IP Buiucani a fost sesizat de către reprezentanții Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului din sectorul Buiucani.

În acest caz a fost inițiat un proces penal în baza articolului 173 din Codul Penal „Hărţuirea sexuală”.

Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, dânsul riscă conform legislației o amendă în mărime de la 650 la 850 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 140 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.