Moarte învăluită în mister, la Rezina. Cadavrul unui bărbat zăcea într-un cimitir

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-un cimitir. Descoperirea macabră a avut loc joi, 17 septembrie, în jurul orei 18:10, în cimitirul din localitatea Păpăuți, din raionul Rezina, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 12:40   117
IP Rezina

Despre cadavru oamenii legii au fost alertați de către primarul localității. Ulterior s-a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea sus menționată.

Totodată, preliminar pe suprafața cadavrului, de către medicul-legist, venit la fața locului, nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care cadavrul a ajuns în cimitir, iar trupul victimei a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expus expertizei de laborator pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Ajutorul pentru locatarii afectați de incendiul din sectorul Buiucani întârzie. Primăria așteaptă rezultatele expertizei

La aproape o lună de la incendiul care a distrus jumătate din acoperișul unei mansarde de pe strada Paris, sectorul Buiucani, locatarii nu au primit niciun ajutor și spun că, în continuare, trăiesc la rude sau prieteni. Oamenii susțin că s-au adresat, dar fără succes, la Primăria municipiului Chișinău, care a promis anterior să-i ajute.