(VIDEO) Momentul în care o șoferiță din R.Moldova a „zburat” cu mașina printr-o staţie Peco şi s-a oprit într-o casă în România

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la ora 14.08, în comuna Răducăneni din judeţul Iaşi. Şoferita unui autoturism care circula cu viteză a pierdut controlul volanului pe şoseaua viscolită şi s-a oprit într-o clădire de la marginea drumului. Accidentul a fost surprins de camerele de luat vederi de la o benzinărie din zonă.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 27 noiembrie 2023, 11:03   1949
Iași

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, din Republica Moldova, a pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabila, intrând in gardul unei locuinţe și în curtea acesteia, unde a provocat mai multe distrugeri. 

Potrivit poliţiştilor, conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice. Aceasta a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri de medicale.

ziaruldeiasi.ro

horosCOP - 15 mai, 2024: Racii vor străluci astăzi în lumina reflectoarelor

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări neașteptate. Horoscopul zilnic de astăzi ar putea dezvălui indicii esențiale pentru a descifra mesajele ascunse ale stelelor.