NEWS ALERT

Noi detalii despre incendiul dintr-un apartament din municipiul Chișinău. Un bărbat a murit la spital

Un bărbat a murit la spital, în urma incendiului care s-a produs ieri-seara, în jurul orei 17:02, pe strada Alexandru Marinescu, din municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 23 octombrie 2024, 09:03   190
Incendiu

Astfel, potrivit surselor noastre din cadrul IGSU, incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul trei al unui bloc de locuit cu cinci etaje. 

Flăcările au distrus bunurile materiale dintr-o odaie și din antreu, iar din apartament pompierii au evacuat două persoane, o femeie de 49 de ani, care era proprietara apartamentului, dar și un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Femeia era în stare de ebrietate și s-a ales cu o intoxicație ușoară, iar bărbatul s-a ales cu arsuri pe suprafața corpului și a fost transportat la spital în stare de inconștiență.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, la scurt timp după internare, acesta a decedat la spital.

Totodată, în timpul intervenției pompierilor, din blocul de locuințe au fost evacuați toți locatarii din blocul cu pricina.

Cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilită de către specialiștii în domeniu.

Un bărbat a ars de viu într-o casă, la Ungheni

Un bărbat a murit, după ce casa acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 07:36, în localitatea Florițoaia Veche, din raionul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD.