DOC // Procuratura Anticorupție solicită verificarea rapoartelor financiare ale PAS, Șor și blocului BCS

În urma unei investigații realizate de Asociația Obștească Proiectul Media ,,Cu Sens”, Procuratura Anticorupție a solicitat Comisiei Electorale Centrale să verifice rapoartele financiare a mai multor partide politice.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 11 aprilie 2023, 11:38   510
PA vs CEC

Potrivit documentului care a ajuns în posesia redacției PulsMedia.MD, procurorii au solicitat de la CEC, informații referitor la persoanele ce au declarat ,,zero” venituri la FISC, dar care au finanțat Partidul PAS, Partidul Șor și Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

CEC

Menționăm că, în urma investigației realizate de Asociația Obștească ,,Cu Sens” s-a constatat faptul că, 147 de persoane care apar în lista donatorilor PAS, nu au avut nici o sursă de venit declarată la Serviciul Fiscal de Stat.

Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului

De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.