Alertă cu bombă la Muzeul Național de Istorie și Arheologie

Acum o oră, Poliția a fost anunțată despre faptul că o instituție publică de pe strada 31 august din capitală ar fi minată. Informația a fost comunicată la 112 de un bărbat.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 10 octombrie 2024, 17:39   49
Muzeu

La fața locului activează toate instituțiile specializate, fiind dispuse verificări. 

Concomitent, polițiștii întreprind măsuri pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul.

Consilier municipal, prins cu mașina ticsită cu materiale electorale, fără acte de proveniență

Consilierul municipal al Partidului Comuniștilor, Adrian Domentiuc, a fost prins cu mașina ticsită cu materiale electorale fără acte de proveniență. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat după ce automobilul a fost ridicat la parcarea specială pentru parcare neregulamentară. Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Diana Caraman, a anunțat că alesul local a fost reținut, lucru infirmat de către Inspectoratul General al Poliției.

Mama tânărului înjunghiat în apropierea unui club de noapte, doborâtă de durere. „Este în stare gravă”

Starea adolescentului înjunghiat în această dimineață este gravă. Potrivit mamei tânărului, acesta este internat la Spitalul din Bălți, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu cuțitul în diferite regiuni ale corpului. Totul s-a întâmplat în apropierea unui club de noapte din Bălți, iar în urma unui conflict cu un bărbat de 28 de ani, acesta l-a atacat pe minor cu un cuțit pliabil.

(VIDEO) Poliția Națională face bilanțul acțiunilor în dosarul în care sunt vizați oamenii oligarhului fugar Ilan Șor. 115 percheziții și 3 lideri raionali reținuți

În perioada 8-10 octombrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu Procuratura Anticorupție, au efectuat 115 percheziții la liderii raionali, președinți de sector și activiști în cadrul unei cauze penale privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali, spălare de bani, coruperea electorală și crearea unei organizației criminală.