O femeie a ars de vie în propria casă, la Orhei. Săptămâna trecută alte 8 persoane au murit la fel

O femeie a murit, după ce casa sa a fost coprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:40, în localitatea Susleni, din raionul Orhei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 14:54   221
IGSU

Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 84 de ani cadavrul căreia a fost găsit de pompieri, după ce au lichidat incendiul.

Specialiștii IGSU urmează să stabilească toate circumstanțele în care au izbucnit flăcările.

Aici este de menționat că potrivit datelor statistice, alte 8 persoane au ars de vii în propriile locuințe săptămâna trecută.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.

horosCOP - 17 mai: Racii se vor bucura de o zi extrem de agitată, asemenea unei operațiuni de supraveghere pe scară largă

Conjuncția planetară de astăzi ne îndeamnă să ne ascuțim intuiția și să fim pregătiți pentru revelații neașteptate. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol crucial în modul în care fiecare nativ va răspunde provocărilor. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii vitale pentru a decripta mesajele ascunse ale universului.