NEWS ALERT

Descoperire macabră, la Soroca. Cadavrul unui bărbat zăcea într-un șanț

Un bărbat a fost găsti zăcând fără suflare într-un șanț. Descoperirea macabră a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:21, la ieșirea din orașul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 18 februarie 2024, 16:18   588
Soroca

Potrivit surselor, cadavrul a fost găsit de către un trecător care a alertat poliția.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Soroca, dar și un medic-legist, unde au găsit cadavrul zăcând într-un șanț de scurgere a apei de pe traseul Soroca - Cosăuți.

În urma examinării vizuale, medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului. Se presupune că acesta ar fi murit din cauza hipotermiei, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită după ce va fi efectuată autopsia la Centrul de Medicină Legală unde a fost dus cadavrul.

Totodată, oamenii legii efectuează măsuri speciale pentru a stabili identitate victimei.

Preliminar s-a stabilit că acesta ar fi un om al străzii.

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, în vizită de lucru IP Călărași. A dat medalii veteranilor și a vorbit despre modernizare sectorului de poliție Onișcani

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a mers în vizită de lucru în raionul Călărași, unde s-a întâlnit cu angajații Inspectoratului de Poliție Călărași al IGP, reprezentanții administrației publice locale de nivelul I și II, precum și membrii serviciilor descentralizate și desconcentrate. Întâlnirea a fost o ocazie pentru discuții deschise și soluționarea problemelor curente în domeniul securității publice.