Zi neagră în R.Moldova // Alți 7 oameni au murit, dintre care 3 s-au spânzurat. Bilanțul ultimelor 24 de ore - 10 morți

Alte șapte persoane au murit pe parcursul zilei de astăzi pe întreg teritoriul R.Moldova. Astfel, trei persoane, printre care un tânăr, și-au pus capăt zilelor, altele două au murit după ce au căzut din copac și în fântână, una s-a intoxicat cu fum, iar alta s-ar fi înecat.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 februarie 2024, 21:34   977
crimă

Primul caz a avut loc dis-de-dimineață, în jurul orei 06:55, în localitatea Tartaul, din raionul Cantemir, după ce un bărbat și-a găsit vecinul spânzurat într-un șopron. Victima avea 51 de ani, iar versiunea preliminară ar fi faptul că acesta și-a pus capăt zilelor.

Cel de-al doilea caz a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:23, în satul Varancau, din raionul Soroca, unde un tânăr de 22 de ani a găsit pe malul râului Nistru cadavrul unei femei de aproximativ 45 de ani, despre care se crede că s-ar fi înecat.

Al treilea caz tragic a fost înregistrat câteva minute mai târziu, în jurul orei 16:35, în localitatea Iurceni, din raionul Nisporeni, unde un bărbat de 61 de ani a murit, după ce ar fi căzut dintr-un copac. Cadavrul a fost găsit de către un nepot de-al său în grădină, ultimul fiind și cel care a sesizat poliția despre caz.

O altă tragedie a avut loc în municipiul Chișinău, în jurul orei, 16:31, după ce pompierii au deblocat ușa unui apartament de pe strada Paris, unde au găsit cadavrul proprietarei, o femeie de 84 de ani. Vecinii au solicitat intervenția pompierilor, după ce au văzut că din apartament iese un fum dens. Se presupune că femeia s-a intoxicat cu monoxidul de carbon.

Cel de-al cincilea caz fatal a fost înregistrat în jurul orei 16:25, în localitatea Manta, Cahul, unde o femeie de 60 de ani a murit, după ce din neatenție a căzut într-o fântână.

Totodată, în această seară alte două persoane, printre care un tânăr de 28 de ani, au fost găsite spânzurate.

În jurul orei 17:00, un bărbat și-a găsit mama spânzurată într-un apartament din municipiul Bălți, victima fiind o femeie de 87 de ani.

Câteva ore mai târziu, la ora 19:20, cadavrul unui tânăr de 28 de ani, a fost găsit spânzurat în localitatea Taura Veche din raionul Sîngerei.

Amintim că alte două persoane, doi soți de 52 de ani, au murit în această dimineață după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de o sobă defectă în casa acestora din Boșcana, Criuleni.

În ultimele 24 de ore au murit zece persoane, printre care 4 și-au pus capă zilelor pe întreg teritoriul R.Moldova.

horosCOP - 20 mai: Leii văd indicii promițătoare într-un caz dificil

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocându-le să-și ascuțe intuiția și să-și folosească abilitățile de deducție. Fiecare nativ va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând indicii ascunse și dezvăluind adevăruri neașteptate. Ce secrete vor scoate la iveală horoscoapele de astăzi?