Zi neagră în R.Moldova // Alți 7 oameni au murit, dintre care 3 s-au spânzurat. Bilanțul ultimelor 24 de ore - 10 morți

Alte șapte persoane au murit pe parcursul zilei de astăzi pe întreg teritoriul R.Moldova. Astfel, trei persoane, printre care un tânăr, și-au pus capăt zilelor, altele două au murit după ce au căzut din copac și în fântână, una s-a intoxicat cu fum, iar alta s-ar fi înecat.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 februarie 2024, 21:34   964
crimă

Primul caz a avut loc dis-de-dimineață, în jurul orei 06:55, în localitatea Tartaul, din raionul Cantemir, după ce un bărbat și-a găsit vecinul spânzurat într-un șopron. Victima avea 51 de ani, iar versiunea preliminară ar fi faptul că acesta și-a pus capăt zilelor.

Cel de-al doilea caz a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:23, în satul Varancau, din raionul Soroca, unde un tânăr de 22 de ani a găsit pe malul râului Nistru cadavrul unei femei de aproximativ 45 de ani, despre care se crede că s-ar fi înecat.

Al treilea caz tragic a fost înregistrat câteva minute mai târziu, în jurul orei 16:35, în localitatea Iurceni, din raionul Nisporeni, unde un bărbat de 61 de ani a murit, după ce ar fi căzut dintr-un copac. Cadavrul a fost găsit de către un nepot de-al său în grădină, ultimul fiind și cel care a sesizat poliția despre caz.

O altă tragedie a avut loc în municipiul Chișinău, în jurul orei, 16:31, după ce pompierii au deblocat ușa unui apartament de pe strada Paris, unde au găsit cadavrul proprietarei, o femeie de 84 de ani. Vecinii au solicitat intervenția pompierilor, după ce au văzut că din apartament iese un fum dens. Se presupune că femeia s-a intoxicat cu monoxidul de carbon.

Cel de-al cincilea caz fatal a fost înregistrat în jurul orei 16:25, în localitatea Manta, Cahul, unde o femeie de 60 de ani a murit, după ce din neatenție a căzut într-o fântână.

Totodată, în această seară alte două persoane, printre care un tânăr de 28 de ani, au fost găsite spânzurate.

În jurul orei 17:00, un bărbat și-a găsit mama spânzurată într-un apartament din municipiul Bălți, victima fiind o femeie de 87 de ani.

Câteva ore mai târziu, la ora 19:20, cadavrul unui tânăr de 28 de ani, a fost găsit spânzurat în localitatea Taura Veche din raionul Sîngerei.

Amintim că alte două persoane, doi soți de 52 de ani, au murit în această dimineață după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de o sobă defectă în casa acestora din Boșcana, Criuleni.

În ultimele 24 de ore au murit zece persoane, printre care 4 și-au pus capă zilelor pe întreg teritoriul R.Moldova.