Doi bătrâni bătuți, amenințați cu cuțitul și jefuiți de mascați, la Durlești. Tâlharii au furat câțiva lei și duși au fost

Noapte de coșmar pentru doi bătrâni care s-au trezit în toiul nopții cu trei indivizi mascați. Cazul a avut loc în noaptea de 6 spre 7 august, în jurul orei 02:30, pe strada Livezilor din orășelul Durlești, municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 8 august 2024, 14:49   992
hoți

Potrivit surselor este vorba despre doi soți, un bărbat în vârstă de 81 de ani și o femeie de 75 de ani. În casa acestora au dat buzna trei indivizi mascați care i-au atacat pe cei doi bătrâni.

Aceștia i-au amenințat cu cuțitul, dar și le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, după care au furat de la victime bani în sumă de 3000 de lei și 170 de euro, dar și niște bijuterii din aur, după care au dat bir cu fugiții de la fața locului.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru tâlhărie, iar oamenii legii urmează să stabilească identitatea făptașilor, cu ulterioara reținere a acestora.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.