Un copil de aproximativ 4 luni a murit subit, la câteva zile după ce a fost vaccinat, la Edineț

Tragedie într-o familie din Nordul R.Moldova, după ce în această dimineață și-au găsit copilul de câteva luni fără suflare, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 3 februarie 2024, 18:46   2521
mort

Copilul în vârstă de aproximativ 4 luni a fost găsit fără suflare în pătuț, în această dimineață, în jurul oreii 06:00, de către tatăl său, un tânăr în vârstă de 25 de ani, când s-a trezit ca să meargă la muncă.

Acesta a solicitat imediat intervenția unui echipaj medical, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul acestuia.

La fața locului a intervenit și un echipaj de poliție pentru a documenta cazul.

Mama copilului, o tânără de 21 de ani, le-ar fi declarat oamenilor legii că pruncul s-a trezit ieri din somn în jurul orelor 17.00-18.00, dupăcare permanent s-a afla în vizorul părinților. Acesta nu ar fi prezentat simptome că ar fi fost bolnav sau că i-ar fi stat. Copilul a adormit în jurul orei 01:30, tânără fiind cea care l-a dus în pătuțul său care se afla în aceeași cameră cu părinții.

Tânără le-ar mai spus polițiștilor că la data de 29 ianuarie a fost cu copilul la un control medical și că acesta ar fi fost perfect sănătos, iar în amiaza zilei ar fi primit patru vaccinuri.

Copilul ar mai fi fost vaccinat anterior, însă nu ar fi fost înregistrate efecte adverse, sau alergii la medicamente.

 Potrivit localnicilor, familia este asigurată material la nivel mediu, condițiile de trai sunt bune, dar și sunt caracterizați pozitiv de către administrația locală.

Cei doi soți mai au la întreținere încă doi copii de doi și respectiv 4 anișori.

Cadavrul pruncului a fost expediat la Secţia Medico-Legală Edineț în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Tânăr de 22 de ani din R.Moldova, ucis de fulger în Austria

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de fulger, în munți unde se afla cu mama și fratele său. Acesta mergea în fiecare duminică în regiunea din Tirolul de Est al Apilor cu familia sa, iar acum cei trei au fost surprinși de o furtună foarte violentă, conform b1.ro.