Reglări de conturi cu lopata între paznici, la Ceadîr-Lunga. Unul a fost ucis cu bestialitate, altul reținut

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis în bătaie de către un coleg de-al său cu o lopată, pe teritoriul unui depozit din proximitatea orașului Ceadîr-Lunga, din UTA Găgăuzia, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 15 ianuarie 2024, 11:46   1199
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 64 de ani, care activa în calitate de paznic al depozitului.

Cadavrul acestuia a fost găsit de către proprietarul depozitului, un bărbat de 51 de ani, în după amiaza zilei de duminică, în jurul orei 14:40, zăcând în zăpadă.

Acesta a alertat imediat poliția și le-a declarat polițiștilor că cel de-al doilea paznic, care se afla în tură cu victima, un tânăr de 26 de ani, nu8 se află pe teritoriul depozitului.

La fața locului s-a deplasta grupul operativ din cadrul IP Ceadîr-Lunga, dar și un medic-legist. Ultimul a stabilit că pe suprafața cadavrului sunt prezente mai multe semne de moarte violentă, în special în regiunea capului.

Totodată, la fața locului oamenii legii au ridicat au depistat și o lupată murdară de sânge.

Sursele noastre apropiate anchetei au ținut să menționeze că, în cadrul investigațiilor, dar și după ce  au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere, au stabilit că bărbatul a fost ucis în bătaie cu lopata de către tânărul de 26 de ani.

Aceștia ar fi consumat alcool și după ce s-au îmbătat, între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o bătaie.

Tânărul l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, după care și-ar fi scos victima în afara depozitului, în zăpadă, unde a continuat să-l bată fără milă cu o lopată în cap/

În urma traumatismelor grave, victima a murit pe loc, iar bănuitul a dat bir cu fugiții de la fața locului.

Câteva minute mai târziu, pe urme fierbinți acesta a fost încătușat de oamenii legii și a fost escortat la IP Ceadîr-Lunga unde în timpul audierilor și-ar fi recunoscut vina.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore pe numele său fiind pornit un dosar penal pentru omor.