Bărbat, lovit de un automobil, la Drochia. Șoferul a dat bir cu fugiții de la fața locului

Un șofer a fost reținut la scurt timp, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a șters putina de la fața locului. Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 14 februarie, în localitatea Drochia, din raionul cu același nume, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 februarie 2024, 09:22   311
IGP

Potrivit surselor, este vorba despre un bărbat de 49 de ani, originar din localitatea Grătiești, municipiul Chișinău. Acesta se deplasa cu un automobil de marca Toyota Avensis, în jurul orei 18:00, prin localitatea sus menționată, când a lovit un pieton ce se deplasa pe marginea carosabilului, după care a fugit de la fața locului.

Victima, un bărbat în vârstă de 73 de ani, în urma impactului s-a ales cu multiple traumatisme grave și a fost transportat de urgență la spital. Dânsul a fost diagnosticat cu politraumatizm, fractura oaselor gambei piciorului drept, fractura zdrobită a genunchiului drept, dar și cu fractura treimei inferioare a femurului drept.

În urma măsurilor speciale de investigații, oamenii legii au reușit pe urme fierbinți identificarea și localizarea șoferului implicat în accident.

Acesta a fost audiat și a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de Detenție Provizorie de la IP Edineț.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.