Descoperire macabră în Chișinău. Tânăr refugiat din Ucraina, găsit spânzurat într-un apartament

Cadavrul unui tânăr a fost găsit spânzurat într-un apartament. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:40, într-un bloc de locuințe de pe strada Gării, din capitală, susțin sursele PulsMEdia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 1 noiembrie 2023, 12:32   621
POliția

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, refugiat din Ucraina.

Cadavrul acestuia a fost găsit de către  iubita sa, la fel originară din Ucraina, fiind spânzurat cu un fir electric în altă odaie din apartament. Tânără a alertat imediat oamenii.

La fața locului s-a deplasat poliția, un echipaj medical, dar și un medic-legist.

Medicii din nefericire au putut doar să constate decesul, iar medicul-legist, preliminar nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acest fapt îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre un caz de suicid.

Trupul tânărului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circusmtanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe ucrainean să recurgă la acest gest disperat.

(FOTO) „Aurora boreală”, văzută din R. Moldova. Spectacolul de pe cer ar putea dura tot weekendul

O furtună geomagnetică severă, cea mai puternică din ultimii 18 ani, a făcut spectacol pe cer vineri noaptea, 10 mai curent. O auroră boreală a fost vizibilă din emisfera nordică a planetei, inclusiv din zonele străine de acest fenomen. Și în Republica Moldova s-a văzut „minunea” de pe cer. Partea mai puțin frumoasă este că furtuna solară ar putea perturba rețelele electrice și sateliții, scrie Realitatea.MD.

horosCOP - 11 mai, 2024: Leii rezolvă un caz de lungă durată, iar Fecioarele sunt sub microscop

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă la suprafață secretele ascunse ale fiecărui semn. Arhetipurile zodiacale sunt chemate să-și folosească intuiția și să descifreze mesajele codate ale stelelor. Ce revelații vă așteaptă în paginile destinului? Horoscopul zilnic ar putea să vă ofere indicii esențiale pentru a naviga prin acest labirint cosmic.