(SURSE) Un polițist băut la volan a spulberat un pieton, la Ceadîr-Lunga. Drager-ul a arătat că avea 1,10 mg/l de alcool în aerul expirat

Un polițist în stare de ebrietate la volanul unui automobil a spulberat un pieton pe trecerea de pietoni. Accidentul ar fi avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, pe trecerea de pietoni de lângă parcul din municipiul Ceadîr-Lunga, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 4 septembrie 2023, 11:51   1100
Poliție

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 60 de ani. Dânsul traversa strada când a fost lovit de un automobil de marca Audi, la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliție Taraclia.

La fața locului a intervenit poliția, darși o ambulanță.

Oamenii legii au stabilit că colegul lor, din cadrul IP Taraclia, care se afla în afara orelor de serviciu, conducea automobilul Audi în stare de ebrietate.

Rezultatele aparatului Drager au arătat că acesta avea o concetrație de 1,10 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma impactului pietonul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Amintim că acesta este cel de-al treilea caz înregistrat săptămâna trecută, când un om al legii, în stare de ebrietate la volan provoacă accident. La data de 28 August, la Sîngera o polițistă de 22 de ani, cu o alcoolemie de 0,51, la volanul unui automobil Toyota a ucis pe trotuar o femeie și a rănit două minore, iar vineri, 1 Septembrie, la Florești un polițist în vârstă de 34 de ani, cu o alcoolemie de 1,16 mg/l, în uniformă și la volanul unui Logan, s-a izbit într-un copac.