(VIDEO) Doi tineri cercetați penal fiind suspectați de răpirea unui Nissan în Stăuceni

Doi tineri de 19 și 21 ani, originari din raionul Fălești, sunt cercetați penal fiind suspectați de răpirea unui Nissan în Stăuceni.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 30 septembrie 2024, 11:55   124
INSP

Poliția a fost sesizată de către proprietară, care a comunicat că și-a depistat mașina abandonată și parțial accidentată, pe o stradă din Stăuceni. 

În cadrul măsurilor speciale de investigație și urmărire penală efectuate de angajații Inspectoratului de poliție Rîșcani, s-a stabilit că cei doi bănuiți ar fi răpit automobilul pe timp de noapte. Acesta era descuiat și cu cheile în mecanismul de pornire. După ce l-au accidentat, suspecții au plecat într-o direcție necunoscută.  

Ambii sunt cercetați penal în stare de libertate, iar conform legislației în vigoare aceștia riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

(FOTO) Și-au ticsit bagajele cu țigări și intenționau să ajungă în Europa, dar au fost prinși de polițiștii de frontieră

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în cooperare cu funcționarii vamali au înregistrat, la sfârșitul săptămânii trecute, două tentative de transportare ilegală a țigărilor. Doi bărbați, deținători ai dublei cetățenii (MDA/ROU), și-au ticsit bagajele cu țigări și intenționau să ajungă în Europa.