Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul unui iaz, la Telenești

Un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare pe malul unui iaz. Descoperirea macabră a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:53, în localitatea Cucioaia Nouă, din raionul Telenești.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 16 mai 2023, 10:07   138
Poliție

Cadavrul bărbatului a fost depistat de către proprietarul iazului care a sesizat imediat poliția.

La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul IP Telenești care au stabilit că victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din localitatea susmenționată.

Medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului. Preliminar se presupune că bărbatul s-ar fi înecat, însă acest fapt urmează a fi stabilit în urma unei expertize de laborator.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.