UPDATE // Moarte învăluită în mister. Doi tineri, găsiți fără suflare într-un Mercedes, parcat într-un garaj din Chișinău

UPDATE // Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile și a ținut să precizeze că cele două persoane decedate, de fapt sunt doi băieți, ci nu un băiat și o fată așa cum s-a scris anterior.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 08:56   4317
crima

Sursele noastre menționează că cele două cadavre au fost găsite de către soția tânărului de 30 de ani. Femeia a alertat imedita poliția.

Tânărul a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ 2-3 anișori.

Știrea inițială

Cadavrele a doi tineri au fost găsite în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, zăcând fără suflare într-un vehicul. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 12:28, pe strada Macilor din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victimile s-au dovedit a fi doi tineri de 30 de ani și respecitv  19 ani.

Cadavrele celor doi zăceau întrun vehicul de marca Mercedes ce era parcat într-un garaj de pe strada sus menționată, care aparține tatălui celui de 30 de ani.

Preliminar s-ar fi stabilit că cei doi ar fi murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la țeava de eșapament.

Cauzele exacte ale decesului vor fi aflate în urma autopsiei de la Centrul de Medicină Legală unde au fost transportate cadavrele celor doi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

(VIDEO) Să nu le fie simplu forțelor noi să întoarcă procesul. Stamate, despre necesitatea desfășurării referendumului UE

Referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE este necesar pentru situația în care vor veni alte forțe la guvernare care, dacă nu vor fi proeuropene, să nu poată așa de simplu să întoarcă procesul. Aceasta este opinia și explicația deputatei PAS Olesea Stamate, membra Comisiei juridice, numiri şi imunităţi în Parlament, exprimată la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, ediția de miercuri seara, 18 septembrie curent.