(UPDATE) Cazul polițiștilor ultragiați, la Anenii Noi. Unul ar fi rămas fără o ureche

Doi polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost luația la pumni de un șofer și pasagerul său care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Incidentul ar fi avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 4 iunie, în jurul orei 16:00, în localitatea Speia, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 5 iunie 2023, 12:11   2733
IGP

UPDATE // Sursele din cadrul IP Anenii Noi au ținut să precizeze că unul dintre cei doi polițiști, implicați în altercațiile cu cei doi tineri băuți la Speia, ar fi rămas fără o ureche, după ce i-ar fi fost ruptă cu dinții de către unul dintre cei doi indivizi.

Știrea inițială

Potrivit surselor cei doi angajați ai IP Anenii Noi, în timp ce se aflau în misiune de serviciu, au tras pe dreapta un automobil de marca Toyota, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani și care avea ca pasager un alt tânăr de 21 de ani.

Oamenii legii au simțit miros de alcool din habitaclul mașinei și i-au cerut șoferului să prezinte actele, însă acesta și pasagerul său i-ar fi luat la pumni pe oamenii legii.

Cei doi polițiști s-au ales cu traumatisme și au avut nevoie de îngrijir medicale, iar bătăușii au fost escortați la IP Anenii Noi unde au fost reținuți pentru 72 de ore.