,,Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”. Critici dure după ceremonia de la Paris

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”, au titrat spaniolii de la El Confidecial, după gala de la Paris, unde starul argentinian de 36 de ani a primit al optulea său Balon de Aur.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 31 octombrie 2023, 16:43   72
Messi

Jurnaliștii susțin că victoria din Cupa Mondială ”a cântărit prea mult” în decizia luată de France Football, chiar dacă Messi a condus ”Pumele” spre victorie, marcând 7 goluri.

”Messi nu avea nevoie de acest trofeu”, mai spun ibericii, făcând referire la anul mai degrabă slab avut cu PSG, alături de care a câștigat titlul în Ligue 1 și Supercupa, pierzând Cupa Franței și, mai ales, trofeul Ligii Campionilor, marea obsesia a qatarezilor de la club.

Messi nu a avut niciun moment de reținut în dubla cu Bayern Munchen din optimilile Ligii Campionilor de anul trecut, acolo unde bavarezii s-au impus cu 2-0, respectiv 1-0, mai notează ibericii.

Lionel Messi l-a omagiat pe Maradona după ce a câștigat al optulea Balon de Aur

Lionel Messi l-a omagiat pe Diego Maradona la gala Balonul de Aur, la care a obţinut cel mai important trofeu pentru a opta oară în carieră. El a vorbit şi despre rivalii săi şi despre cât intenţionează să mai joace.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câştig acest premiu. Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest trofeu, colegilor mei de echipă şi antrenorului meu de la echipa Argentinei (Lionel Scaloni).

Aş dori, de asemenea, să mulţumesc stafului tehnic al Argentinei. Îi felicit pe Haaland, Kylian (Mbappé) şi pe ceilalţi, care au avut un sezon excepţional la nivel individual. Văd o mulţime de chipuri cărora aş vrea să le mulţumesc. În această seară, mă simt bine, este o plăcere care nu mă va părăsi niciodată.

O menţiune specială pentru toţi oamenii care m-au urmărit de la începutul carierei mele. Aş dori, de asemenea, să-i mulţumesc soţiei mele, care a fost alături de mine de la început, susţinându-mă la bine şi la rău”, a spus Messi.

as.ro