(DOC) Noi detalii despre accidentul de la Hîncești, cu implicarea unui angajat MAI. Ar fi fugit de la fața locului

Au apărut noi detalii despre accidentul care a avut loc noaptea trecută pe traseul Hîncești- Cimișlia, soldat cu decesul unui pieton. Potrivit surselor PulsMedia.MD, imediat după impact, șoferul ar fi dat bir cu fugiții de la fața locului.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 6 septembrie 2023, 08:59   2711
IGP

Potrivit surselor noastre, șoferul în vârstă de 30 de ani, care se afla la volanul automobilului de model BMW X5 implicat în accident, s-a dovedit a fi Pentru Melinte, ofițer de poliție cu o activitate de 10 ani în spate, din cadrul DIAS 3 al BPDS „Fulger”.

Astfel, după ce Melinte a accidentat pietonul în vârstă de aproximativ 45-50 de ani, ce se deplasa pe carosabil, l-ar fi lăsat să zacă pe asflat și a dat bir cu fugiții de la fața locului.

Acesta a fost anunțat în orientare de către factorii de decizie din cadrul IP Hîncești și ar fi fost reținut de oamenii legii după miezul nopții, în jurul orei 01:00, la aproximativ șase ore după producerea accidentului.

Noi detalii despre accidentul de la Hîncești, cu implicarea unui angjat MAI

Din nefericire, pietonul a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Potrivit IGP, angajatul BPDS „Fulger”, se afla în afara orelor de serviciu și cu mașina personală. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul la alcool fiind negativ, anunță IGP într-un comunicat de presă.

Melinte a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală.

Un bărbat a murit în ambulanță, după ce a fost lovit de un automobil condus de un angajat MAI