Accident cu implicarea unei motociclete, la Edineț. Două persoane - la spital

Două persoane au ajuns la spital, după ce motocicleta cu care se deplasau s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:19, în localitatea Șofrîcani, din raionul Edineț, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 15 septembrie 2024, 21:54   514
Accidnet

Potrivit surselor, oamenii legii au fost alertați de către un trecător despre faptul că două persoane zac în stare de inconștiență la sol, după ce s-ar fi izbit cu o motocicletă într-un copac.

Ambele persoane au fost preluate de o ambulanță și au fost transportate la spital cu diverse traumatisme pentru a li se acorda ajutorul medical necesar.

Totodată, s-a stabilit că unul dintre ei se afla în stare de ebrietate. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine dintre cei doi se afla la ghidonul motocicletei.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.