BREAKING NEWS (FOTO)// Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, ar fi fost reținut

Fondatorul “Bismobil Kitchen” Mihail Șaran ar fi fost reinut cu puțin timp în urmă de către oamenii legii în orășelul Durlești, mun.Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 14 aprilie 2023, 09:35   901
Mihail Șaran

Amintim că acum câteva zile în urmă  Mihail Șaran a părăsit  Judecătoria Ciocana din mun. Chişinău, până la pronunțarea hotărârii de înlocuire a măsurii preventive de arest la domiciliu în arest preventiv pentru 30 zile, cerută de polițiști, după ce bărbatul a încălcat restricțiile și a comunicat cu câțiva figuranți în dosarul său. 

Acesta  și-a scos brățara GPS și a fugit într-o direcție necunoscută, folosind mașina avocatului său.   

Mihail Șaran


Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omorul concubinei

Procuratura raionului Strășeni anunță că, la 30 aprilie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Strășeni, sediul Central, pe o cauză penală de învinuire a unui bărbat, în comiterea omorului concubinei. Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Un tânăr, condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni la Leova și Chișinău

Procuratura municipiului Chișinău anunță că, potrivit sentinței recent pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Leova, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea a 4 episoade de jaf, 2 episoade de violare de domiciliu, un huliganism și o infracțiune de privare ilegală de libertate stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani și 6 luni.