BREAKING NEWS (FOTO)// Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, ar fi fost reținut

Fondatorul “Bismobil Kitchen” Mihail Șaran ar fi fost reinut cu puțin timp în urmă de către oamenii legii în orășelul Durlești, mun.Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 14 aprilie 2023, 09:35   907
Mihail Șaran

Amintim că acum câteva zile în urmă  Mihail Șaran a părăsit  Judecătoria Ciocana din mun. Chişinău, până la pronunțarea hotărârii de înlocuire a măsurii preventive de arest la domiciliu în arest preventiv pentru 30 zile, cerută de polițiști, după ce bărbatul a încălcat restricțiile și a comunicat cu câțiva figuranți în dosarul său. 

Acesta  și-a scos brățara GPS și a fugit într-o direcție necunoscută, folosind mașina avocatului său.   

Mihail Șaran


(VIDEO) Strategia pas cu pas a Nataliei Morari de reformare a justiției: „Este ca mecanica cuantică pentru un elev de clasa întâi”

Jurnalista Natalia Morari, care recent și-a anunțat candidatura pentru funcția de Președinte a R.Moldova, în cadrul emisiunii sale de limbă rusă „Такая Мораль”, a prezentat planul său de reformare a justiției, despre care crede că este unul destul de eficient și care ar putea livra rezultate, mai ales în lupta cu corupția, chiar din primul an de aplicare a acestuia.

Doi bărbați trimiși după gratii, după ce au pus pe roate o afacere cu droguri, la Strășeni

Procuratura continuă lupta cu traficul ilicit de droguri și pericolul enorm al acestui fenomen asupra sănătății publice. Astfel, după cum anunță Procuratura raionului Strășeni, la 23 iulie 2024, Judecătoria Strășeni, sediul Central a pronunțat o sentință prin care doi bărbați, în vârstă de 58 și 31 de ani, au fost condamnați pentru trafic de droguri în proporții mari și păstrarea ilegală a munițiilor.