Tânăr înjunghiat cu o foarfecă de către unchiul său, la Ocnița

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat de către unchiul său cu care a consumat băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:50, într-o locuință din orașul Ocnița, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 5 ianuarie 2024, 10:27   234
polițție

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, care noaptea trecută a consumat alcool cu unchiul său, un bărbat de 70 de ani și soția acestuia de 65 de ani.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, pe fonul consumului de alcool, care a degenerat într-o bătaie. Tânărul de 27 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri mătușei și unchiului său, iar pentru a se apăra, ultimul a luat o foarfecă cu care i-a aplicat o plagă înfiptă nepotului său.

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital. Dânsul a fost internat în secția reanimare a spitalului raional Ocnița, în comă, fiind străpuns adânc în regiunea intercostală pe stânga având străpuns plămânul.

Sursele noastre susțin că tânărul a fost anterior condamnat, iar recent a fost eliberat din pușcărie.

Totodată, unchiul său este inapt muncă având mâna dreaptă paralizată. Acesta a fost suspus testului alcoolscopic, iar rezultatele au arătat că avea o concentrație de 0,37 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost inițiat un proces penal și este cercetat în stare de libertate.