Bătaie la Penitenciarul Nr.1 Taraclia. Un deținut a ajuns la spital

Un deținut a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de către alt deținut. Incidentul a a vut loc acum două zile, la data de 9 Ianuarie, în jurul orei 11:40, la Penitenciarul Nr.1 Taraclia, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 ianuarie 2024, 10:16   622
Taraclia

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, iar despre caz oamenii legii au fost sesizați de către unul dintre gardienii instituției de detenție.

Acesta a telefonat la Serviciul Unic de Urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a poliției pentru a documenta cazul. 

Gardianul ar fi declarat că bărbatul ar fi fost bătut de către un alt pușcăriaș.

Bărbatul bătut a fost transportat la Spitalul raional Taraclia unde a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme, printre care o traumă cranio-cerebrală.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.