Moartea i-a prins la masă. Doi soți, găsiți fără suflare în propria locuință, la Căușeni

Cadavrele a două persoane au fost găsite, noaptea trecută, în jurul orei 00:45, în localitatea Chircăiești, din raionul Căușeni.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 1 aprilie 2023, 12:42   774
Doi soți găsiți fără suflare la masa din bucătărie, la Căușeni

Potrivit surselor PulsMedia.MD din teritoriu victimele, soț și soție, în vârstă de 75 de ani și respectiv 73 de ani, au fost găsiți fără suflare, la masa din bucătărie, de către ginerele acestora care veniseră în ospeție.

Bărbatul imediat a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a poliției.

Din nefericire medicii au putut doar să constate decesul. Totodată, medicul-legist venit la fața locului, după examinarea cadavrelor nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața acestora.

Preliminar, se presupune că cei doi soți sar fi intoxicat.

Oamenii legii au iniția o anchetă pe acest caz, pentru a stabili toate circumstanțele, dar și cauzele exacte care au dus la decesul celor două persoane.

horosCOP - 25 aprilie: Racii se confruntă cu amintiri melancolice și încearcă să găsească soluții

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând adevărul ascuns în spatele aparențelor. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile noastre interioare? Horoscopul zilnic ar putea să ne ofere indicii prețioase pentru a descifra misterul acestei zile.