NO COMMENT (VIDEO) „Eu numai să întreb!”. De ce sunt în stare angajații MAI și cât tupeu pot avea de dragul unei „cărți de vizită”?

Un echipaj al Serviciului Pază de Stat al MAI a fost surprins în trafic dând dovadă de tupeu ți încălcând regulamentul circulației rutiere pentru interesele personale. Șoferul automobilului de marca Dacia Logan, cu plăcuțe de înamtriculare, KSP 529, a fost surprins când forțat și cu girofarul inclus, peste linia continuă, a tras pe dreapta un vehicul. Motivul opririi a fost faptul că șoferul mașinii MAI avea nevoie de o carte de vizită de la firma a cărei publicitate era lipită pe vehicol.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 10:00   1898
Paza de Stat a MAI
„Eu numai să întreb”. De ce sunt în stare angajații MAI de dragul unei „cărți de vizită”?

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.