Moldoveanul, Vlad Musteață, în lista TOP 50 Most Influential People in Romania's Real Estate Market

Vlad Musteață, fondatorul North Bucharest Investments, a fost inclus în lista TOP 50 Most Influential People in Romania's Real Estate Market de către Property Forum.

publicat de Anatol Chirilov
sâmbătă, 27 aprilie 2024, 15:35   394
Vlad Musteață

În acest context, North Bucharest Investments felicită tuți liderii din industrie care au fost recunoscuți în acest an.

,,Această recunoaștere este una remarcabilă și reflectă viziunea, dedicația și inovația pe care le aduce în fiecare zi în fruntea North Bucharest Investments.  Este o recunoaștere a influenței și a impactului pe care îl avem în transformarea pieței imobiliare din România.” se mai menționează în mesaj.

În final, Vlad Musteață a mulțumit Property Forum, pentru aprecierile aduse activității companiei sale.

,,Mulțumim Property Forum pentru această includere în top și promitem să continuăm să lucrăm cu aceeași pasiune și angajament pentru a depăși standardele de excelență în toate proiectele noastre.” a conchis el.


Sinteza săptămânală: Serviciul Vamal raportează încasări de peste 680 milioane de lei

În perioada 29 aprilie – 6 mai 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 680,8 milioane de lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de 120,6 %, iar de la începutul anului curent, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat circa 12,16 miliarde lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control la 113,4%.

Sinteza săptămânală: Serviciul Vamal raportează încasări de peste 805 milioane de lei

În perioada 22 - 28 aprilie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 805,2 milioane de lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de 117,5 %, iar de la începutul anului curent, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat circa 11,48 miliarde lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control la 113,0%.

În R.Moldova vor fi create camere agricole

În Republica Moldova vor fi constituite camere agricole. Parlamentul a examinat, la ședința de astăzi, proiectul de lege privind organizarea și funcționarea camerelor agricole. Proiectul, care are drept scop reprezentarea și protejarea intereselor fermierilor, a fost susținut, în prima lectură, de 58 de deputați.