NEWS ALERT

A ales ștreangul în loc de banca acuzaților. Femeia care în aprilie ar fi plătit pentru moartea fostului soț, s-ar fi sinucis la Penitenciarul Nr.13

Femeia din Cahul, care în luna aprilie curent ar fi plătit ca să-și otrăvească fostul soț, și al cărui dosar a fost pus pe masa judecătorilor la începutul lunii, a murit după gratii, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 18 iulie 2024, 13:37   1087
P13

Potrivit surselor, femeia în vârstă de 52 de ani s-ar fi spânzurat acum câteva zile, în timp ce se afla în detenție în Penitenciarul Nr.13 din capitală. 

Cadavrul a fost găsit de gardieni, în data de 15 iulie, la 5 zile după ce PCCOCS a anunțat că dosarul în care este vizată a fost transmis pe masa judecătorilor.

Amintim că potrivit unui comunicat PCCOCS, , ea i-a transmis asasinului (care era agent sub acoperire al organelor de drept) recipientul cu substanța toxică. În schimbul executării omorului, aceasta i-a promis suma de 20.000 euro.

Femeia din Cahul care a comandat asasinarea fostului soț – trimisă în judecată

Ulterior, individa a fost reținută în flagrant de oamenii legii, atunci când transmitea banii către așa-zisul executor.

La solicitarea procurorilor PCCOCS, femeia continua să fie plasată în arest preventiv, iar Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, urma să examineze cauza. 

Conform Codului penal, pentru acțiunile sale femeia risca o pedeapsă de 15-20 ani închisoare sau detenție pe viață.

horosCOP - 27 octombrie: Leii vor avea astăzi capacitatea de a analiza situațiile din mai multe perspective, ca și cum ar fi detectivi cu experiență

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări care testează limitele și dezvăluie adevăruri ascunse. Ce secrete vor scoate la iveală horoscoapele de astăzi?

horosCOP - 26 octombrie: Leii vor avea parte de negocieri care se vor încheia favorabil, ca și cum ar rezolva un caz de corupție de mare amploare

Conjuncția planetară de astăzi aduce cu sine o serie de provocări și revelații pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce unii nativi vor trebui să-și ascuțește instinctele de detectivi, alții vor sărbători rezolvarea unor cazuri complexe. Arhetipurile astrologice se vor manifesta în moduri surprinzătoare, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii valoroase despre cum să navigăm prin această zi plină de mister.

horosCOP - 25 octombrie: Racii vor avea parte de o zi agitată, plină de vizite și activități, asemănătoare cu o zi din viața unui agent sub acoperire.

Planetele se aliniază într-un dans cosmic care poate aduce schimbări semnificative pentru fiecare semn zodiacal. Arhetipurile astrologice se trezesc, provocând reacții intense și neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele astăzi? Horoscopul zilnic vă așteaptă să descoperiți indiciile personale ascunse în mișcările planetare.