Viteza ucide. Tânăr spulberat mortal de un motociclist, la Briceni

Un tânăr a murit, după ce a fost lovit de o motocicletă. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:35, în localitatea Corjeuți, din raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 08:43   236
Girofar

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Acesta se deplasa pe stradă când a fost spulberat de o motocicletă de marca Suzuki GXR-100, la ghidonul căruia se afla un motociclist în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă prin localitate.

În urma impactului, pietonul a decedat pe loc, până la venirea ambulanței, iar motociclistul a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Amintim că în nordul R.Moldova, mai exact în localitatea Scăieni, din raionul Dondușeni, un adolescent de 18 ani a decedat, după ce motocicleta cu care se deplasa s-a izbit într-o fântână.

Doi tineri s-au izbit cu motocicleta într-o fântână, la Dondușeni. Unul a murit, altul - la spital

Sinteza CNA: Cinci persoane, reținute la Comrat în dosare de finanțare ilegală a unei formațiuni politice și un cont bancar în valoare de peste un milion de lei - sechestrat

Centrul Național Anticorupție raportează pentru săptămâna trecută rețineri și percheziții în dosare de trafic de influență, spălare de bani, finanțare ilegală a unei formațiuni politice și falsificarea rapoartelor financiare. Cinci persoane din Comrat au fost reținute, iar ulterior patru din ele au fost arestate preventiv, iar una a fost plasată sub control judiciar în urma demersurilor procurorilor.