Doi tineri s-au izbit cu motocicleta într-o fântână, la Dondușeni. Unul a murit, altul - la spital

Un tânăr a murit, după ce motocicleta cu care se deplasa s-a izbit într-o fântână. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:40, în localitatea Scăieni, din raionul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 08:33   238
Girofar

Potrivit surselor, este vorba despre un adolescent de 18 ani. Acesta era în calitate de pasager pe o motocicletă de marca MT, la ghidonul căruia se afla un tânăr de 21 de ani.

Din motive încă nestabilite de anchetă, motociclistul a pierdut controlul ghidonului, iar motocicleta a derapat și s-a izbit violent într-o fântână de pe acostament.

În urma impactului, pasagerul de 18 ani a murit pe loc, iar motociclistul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sinteza CNA: Cinci persoane, reținute la Comrat în dosare de finanțare ilegală a unei formațiuni politice și un cont bancar în valoare de peste un milion de lei - sechestrat

Centrul Național Anticorupție raportează pentru săptămâna trecută rețineri și percheziții în dosare de trafic de influență, spălare de bani, finanțare ilegală a unei formațiuni politice și falsificarea rapoartelor financiare. Cinci persoane din Comrat au fost reținute, iar ulterior patru din ele au fost arestate preventiv, iar una a fost plasată sub control judiciar în urma demersurilor procurorilor.