NEWS ALERT // Vitezomanul cu BMW, care a încercat să strivească un angajat INSP , trimis la Penitenciarul Nr.13

Nicolae Oleinic, șoferul BMW-ului care a încercat să lovească din viteză un angajat al INSP și a fost reținut pentru tentativă de omor, a primit mandat de arest.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 februarie 2024, 15:52   1508
bmw

Astfel, conform deciziei luate cu puțin timp în urmă de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, acesta a primit mandat de arest pentru 30 de zile în Penitenciarul Nr.13.

Individul în vârstă de 33 de ani este cercetat penal pentru tentativa de omor a unui polițist.

Potrivit IGP, polițiștii au fost sesizați de cetățeni că un BMW se deplasează prin capitală cu viteză excesivă. În momentul în care angajații INSP au încercat să stopeze șoferul, acesta nu s-a supus cerințelor legale.Mai mult, a accelerat și a îndreptat automobilul în direcția polițistului din trafic, având intenția vădită de a-l tampona.

Amintim că incidentul a avut loc recent pe strada Vasile Lupu, iar individul a fost anterior lipsit de permisul de conducere, după ce a fost prins băut la volan.

(VIDEO) Un vitezoman cu BMW ar fi încercat să omoare un polițist în Chișinău. Momentul surprins de o cameră de supraveghere

(DOC) Cine este vitezomanul care a vrut să strivească cu BMW-ul un polițist INSP. Anterior, prins băut la volan și lăsat fără permis de conducere