Angajat IGPF și soția sa, atacați cu bâta pe traseul Nisporeni-Ungheni. Atacatorii - un consilier municipal și mama sa

Un angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni din cadrul IGPF, dar și soția sa, au ajuns la spital, după ce au fost atacați de către un consilier din cadrul Consiliului municipal Ungheni și mama sa. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 4 februarie, pe traseul Nisporeni-Ungheni, la ieșirea din localitatea Costuleni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 6 februarie 2024, 11:10   4069
bâta

Potrivit surselor, polițistul de frontieră se afla în afara orelor de serviciu și se deplasa cu un automobil de marca Ford Mondeo, în care se afla soția sa și copilul acestora de numai un an.

(SURSE) Cazul angajatului IGPF, atacat cu bâta, la Ungheni. Agresorul - finul lui Eugen Nichiforciuc, președintele Mișcării „Respect Moldova

Acesta ar fi efectuat o manevră de depășire a unui microbuz de marca Ford Tranzit, ulterior a fost ajuns din urmă de către șoferul microbuzului care l-a depășit și l-a forțat să oprească mașina.

Aceleași surse menționează că din mașină au coborât două persoane, care s-au dovedit a fi un consilier din cadrul Consiliului municipal Ungheni și mama acestuia.

Cei doi ar fi avut un comportament agresiv și au început să-l înjure ca la ușa cortului pe angajatul poliției de frontieră. După care, în urma schimburilor de replici, consilierul municipal și mama sa cu o bâtă de lemn i-ar fi luat la bătut pe angajatul IGPF și soția sa, după care au urcat în automobil și au plecat într-o direcție necunoscută.

Victimele s-au ales cu mai multe traumatisme și au mers la spital pentru a li se acorda ajutorul medical necesar.

În acest caz oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.