(SURSE) Cazul angajatului IGPF, atacat cu bâta, la Ungheni. Agresorul - finul lui Eugen Nichiforciuc, președintele Mișcării „Respect Moldova”

Individul care duminică l-a bătut cu o bâtă pe un angajat IGPF și soția sa, s-a dovbedit a fi un consilier din cadrul Consiliului municipal Ungheni, reprezentat al partidului politic „Mișcarea Respect Moldova”, a cărui lider este fostul deputat democrat Eugen Nichiforciuc, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 6 februarie 2024, 11:50   1785
Gherasimov

Poitrivit surselor, este vorba despre Petru Gherasimov, fostul șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, Petru Gherasimov, pe vremea când Pavel Filip era premier.

Totodată, aceleași surse menționează că Gherasimov este și finul de cununie a lui Eugen Nichiforciuc, liderul partidului pe care îl reprezintă în Consiliul municipal Ungheni.

Petur Gherasimov

Angajat IGPF și soția sa, atacați cu bâta pe traseul Nisporeni-Ungheni. Atacatorii - un consilier municipal și mama sa

Amintim că în după-amiaza zilei de duminică, Gherasimov împreună cu mama sa l-ar fi atacat cu o bâtă pe un polițist de frontieră în vârstă de 28 de ani, care se afla în afara orelor de serviciu, și se deplasa cu mașina personală împreună cu soția sa și copilul său de numai un an.

Ghrerasimov l-ar fi atacat pe polițistul de frontieră, dar și l-a insultat ca la ușla cortului, după ce acesta ar fi ieșit la depășire, la ieșirea din localitatea Costuleni.

În urma incidentului, angajatul IGPF și soția sa au avut nevoie de îngrijiri medicale.