Un copil a murit, după ce s-a izbit cu bicicleta într-un tractor, la Ștefan Vodă

Un copil a murit, după ce s-a izbit cu bicicleta în roata unui tractor. Tragedia a avut loc ieri, 1 Iunie, în localitatea Volontiri, din raionul Ștefan Vodă. Informația a fost confirmată pentru PulsMedia.MD de către ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, Mariana Didenco.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 2 iunie 2023, 17:33   825
image

Este vorba despre un adolescent în vârstă de 14 ani care nu s-ar fi asigurat când a ieșit de pe un drum secundar și s-a izbit în roata din spate a unui tractor ce era condus de un bărbat în vârsă de 44 de ani.

În urma impactului, copilul a fost transportat la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Un copil a murit, după ce s-a izbit cu bicicleta într-un tractor, la Ștefan Vodă


Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul nu era băut.

Amintim că acesta este al doilea caz tragic cu implicarea unui copil. din ultimele 72 de ore pe teritoriul R.Moldova, după ce în seara de 31 Mai un alt copil de 14 ani a murit la spital fiind strivit de o poartă de fotbal pe un stadion din sectorul Ciocana al capitalei.

Tragedie în Chișinău. Un copil a murit strivit de o poartă de fotbal

EXCLUSIV (VIDEO) Momentul în care s-a prăbușit poarta de fotbal peste copilul de 14 ani în sectorul Ciocana

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU

Au apărut noi detalii în cazul cuplului găsit fără suflare într-o mașină blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia, apropiate anchetei, aceștia ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU care le-au promis că vin după ei, dar așa și nu au mai ajuns.