(FOTO) Imagini de la locul tragediei din Căușeni. Volkswagen-ul era acoperit cu zăpadă

Inspectoratul de Poliție Căușeni a expediat presei primele imagini cu momentul în care a fost găsit cuplul în mașina blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 14:16   5379
IGP

UPDATE // Două persoane au murit într-o mașină blocată în zăpadă, la Căușeni

Amintim că PulsMedia.MD a scris cu referire la surse despre faptul că în această dimineață două cadavre au fost depistate într-un automobil blocat în nămeți. 

Ulterior, reprezentanții IGSU au confirmat informația, iar IP Căușeni a înregistrat un material pentru a documenta cazul. 

(FOTO) Poliția publică imagini de la locul tragediei din Căușeni
(FOTO) Poliția publică imagini de la locul tragediei din Căușeni


Potrivit Marianei Didenco, ofițerul de presă al IP Căușeni, automobilul era de marca Volkswagen, iar victimile s-au dovedit a fi un cuplu, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 63 de ani.

Sursele noastre mai precizează că o versiune preliminară ar fi faptul că victimile s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului.

horosCOP - 10 mai: Capricornii sunt astăzi sub o stea norocoasă, ca și cum ar avea de partea lor o doamnă noroc în toate "operațiunile" lor

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor naviga nativii prin apele tulburi ale destinului? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru a descifra mesajele ascunse ale universului.

horosCOP - May 09, 2024: Racii se confruntă cu un val de dezinformare

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinului fiecărui semn zodiacal. În timp ce arhetipurile astrale se aliniază, fiecare nativ este chemat să-și asume rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi de investigații personale.