UPDATE // Două persoane au murit într-o mașină blocată în zăpadă, la Căușeni

Cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil blocat în nămeți. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 12:13   5313
IGP

UPDATE: Reprezentanții IGSU au confirmat informația, iar IP Căușeni a înregistrat un material pentru a documenta cazul. Sursele noastre menționează că automobilul era de marca Volkswagen, iar victimile s-au dovedit a fi un cuplu, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 63 de ani.

(FOTO) Imagini de la locul tragediei din Căușeni. Volkswagen-ul era acoperit cu zăpadă

Știrea inițială

Potrivit surselor cadavrele au fost găsite de către un trecător, într-un automobil care a derapat de pe traseu și a rămas blocat în nămeți. 

Acesta a alertat imediat  poliția, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul celor două persoane.

Sursele noastre mai precizează că o versiune preliminară ar fi faptul că victimile s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului.

Știrea se actualizează.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.