Noi detalii despre cazul celor două fetițe care au murit intoxicate cu monoxid de carbon, la Anenii Noi

Oamenii legii au stabilit preliminar că cele două fetițe, de 3 și respectiv patru ani, care în această după-amiază au fost găsite într-o casă din Geamăna, Anenii Noi, în stare de inconștiență, ar fi murit din cauza că părinții ar fi exploatat greșit soba, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 9 ianuarie 2024, 16:07   1543
Ambulanță

Cei doi adulți, mama fetițelor, o femeie de 29 de ani și tatăl vitreg al acestora, ar fi aprins focul în soba din locuință, după care s-ar fi dus într-o anexă a casei și le-au lăsat pe copile fără supraveghere.

Din cauza că aceștia ar fi spraîncărcat soba cu cărbuni s-ar fi aprins tavanul casei în care se aflau cele două copile.

Bărbatul a mers în ospeție la un prieten din mahala, iar femeia ar fi rămas să trebăluiască prin anexa locuiței. Ulterior aceasta a intrat în locuință și a găsit casa plină de fum, dar și cele două copile în stare de inconștiență.

Femeia le-a scos din odaia în care se aflau și le-ar fi dus în anexa casei, după care l-a sunat pe tatăl vitreg al acestora, iar ultimul a solicitat intervenția ambulanței.

Sursele noastre menționează că preț de 15 minute medicii s-au chinuit să le resusciteze pe copile, dar din nefericire totul a fost în zadar.

Aceleași surse precizează că familia este originară din localitatea Baccelia, Căușeni, și de ceva vreme locuiesc în satul Geamăna, Anenii Noi, într-o locuință care a fost pusă la dispoziție de către administrația locală.

Angajații IP Anenii Noi au inițiat un proces penal în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia

horosCOP - May 09, 2024: Racii se confruntă cu un val de dezinformare

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinului fiecărui semn zodiacal. În timp ce arhetipurile astrale se aliniază, fiecare nativ este chemat să-și asume rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi de investigații personale.