NEWS ALERT // Tragedie la Anenii Noi. Două fetițe de 3 și 4 ani, găsite zăcând fără suflare într-o casă

Două copile au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Geamăna, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 9 ianuarie 2024, 14:40   1530
poliția

Conform surselor noastre este vorba despre două surori în vârstă de 3 și respectiv 4 ani. Acestea au fost găsite de către tatăl vitreg, un tânăr de 28 de ani, în jurul orei 13:54 zăcând în stare de inconștiență în casă.

Acesta a solicitat imediat intervenția unei ambulanțe și a declarat că micuțele s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat de o sobă defectă.

Din nefericire, copilele au murit până la venirea ambulanței, iar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul acestora.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabioli toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Noi detalii despre cazul celor două fetițe care au murit intoxicte cu monoxid de carbon, la Anenii Noi

horosCOP - May 09, 2024: Racii se confruntă cu un val de dezinformare

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinului fiecărui semn zodiacal. În timp ce arhetipurile astrale se aliniază, fiecare nativ este chemat să-și asume rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi de investigații personale.