(FOTO) Grav accident cu implicarea unui Mitsubishi Outlander, la Vulcănești. Sunt victime

Două persoane au ajuns la spital, după ce două mașini au fost implicate într-un accident. Coliziunea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:10, pe traseul M-3, în raionul Vulcănești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 13 august 2024, 13:32   949
accident

Potrivit surselor, în accident au fost implicate două automobile de mărcile Volkswagen Polo și Mitsubishi Outlander. În urma impactului, una dintre automobile a rămas blocată pe carosabil, iar alta a ajuns într-un șanț de pe acostament.

Totodată, două persoane, printre care unul dintre șoferi și un pasager, s-au ales cu diferite traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutorul medical necesar.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs impactul, dar și șoferul care se face vinovat.

(FOTO) Grav accident cu implicarea unui Mitsubishi Outlander, la Vulcănești. Sunt victime

Amintim că săptămâna trecută, un alt Mitsubishi Outlander, la volanul căruia se afla un chișinăuian în vârstă de 22 de ani, a provocat un accident care s-a soldat cu 5 morți și 6 răniți, în localitatea Codreanca, din raionul Strășeni.

EXCLUSIV // Filmul carnagiului de la Strășeni. Șoferul vinovat a scăpat cu viață, iar iubita sa de 17 ani a murit

EXCLUSIV // Cine este șoferul teribilist, vinovat de carnagiul de la Strășeni. Anterior ar fi fost prins băut la volan pe străzile Chișinăului

(FOTO) Alertă cu bombă la școala internat din Cahul

Poliția din Cahul a fost pusă jar, după ce o persoană necunoscută a anunțat în această seară despre prezența unui pretins obiect explozibil în incinta școlii internat din oraș, susțin sursele PulsMedia.MD. Apelantul a afirmat că imobilul este minat, oferind un termen de o oră pentru evacuare.